fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: Pervazul lui Dumnezeu, de Ana Barton

Pervazul lui Dumnezeu

Editura Humanitas va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu marti, 13 decembrie, ora 19, la lansarea volumului de povestiri Pervazul lui Dumnezeu de Ana Barton. La eveniment vor vorbi, alaturi de autoare, Mihaela Dedeoglu, jurnalist, realizatorul emisiunii culturale Zebra de la Radio France Internationale, si Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas.

Cartea Pervazul lui Dumnezeu poate fi cumparata cu reducere de aici.

Ana Barton a scris devreme si-a debutat tarziu, la 40 de ani, din smerenie fata de arta literara, fata de arta, in general. A facut cu mare placere, ba chiar adesea cu drag, publicistica, indeosebi culturala. Traieste-n buna pace si-n sporadica intelegere cu daimonul propriu. Din uniunea asta s-au nascut volumele de proza Prospect de femeie, Mamifer si Juramant de ratacire (toate publicate la Editura Herg Benet), cele doua carti-album Foto splendid – Colectia Costica Acsinte: Viata sociala si Doamne si domnite, Cele mai frumoase proze ale anului: Antologie (Editura Adenium, 2014) si Cartea simturilor, volum colectiv coordonat de Dan C. Mihailescu (Editura Humanitas, 2015).

”Omul are un iertar pe care-l poarta cu sine tot timpul. Din cand in cand, omul se face mic si subtire, ca frunzele celorlalte iertari, si se-asaza si el printre foi. Apoi, iar ploua, iar ninge, iar fila cu fila, iar el, subtiat, usurat. La capat, omul devine insusi iertarul sau. Si eu sunt om. Ma iert iertand, ma aflu si ma uit iubind, m-aduc aminte scriind. In rest, caut cu pace o absenta: a rautatii. Si in mine, si in ceilalti. Ca s-o gasesc, am invatat sa ma bucur.” (Ana Barton)

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza unei rezervari prelabile prin Eventbook.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Micul print

Micul print in lectura Oanei Pellea, un audiobook de ascultat de sarbatori

Next Article
Claude Simon

Lecturi fundamentale – Claude Simon

Related Posts

Total
0
Share