fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansare de carte: Quaresma, descrifrator: Proză poliţistă, de Fernando Pessoa

Editura Humanitas Fiction ne invită marţi, 15 martie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la lansarea cărţii „Quaresma, descrifrator: Proză poliţistă“, apărut recent în seria de autor Fernando Pessoa. Acest volum reuneşte pentru prima dată, în limba română, şase dintre nuvelele poliţiste ale celebrului scriitor lusitan ce se regăsesc în ediţia portugheză realizată de Ana Maria Freitas şi publicată la prestigioasa editura Assírio&Alvim din Lisabona. La eveniment vor vorbi: Daniel Perdigão, directorul al Institutului Camões din Bucureşti, Dinu Flămând, poet, eseist şi jurnalist, traducătorul acestui volum, Andreea Răsuceanu, critic literar, Ioan Stanomir, scriitor, şi Denisa Comănescu, directorul general al Editurii Humanitas Fiction.

Accesul se face pe baza unei rezervări la numarul de telefon 021 311 40 01 sau la adresa de email cismigiu@humanitas.ro, în limita celor 100 de locuri disponibile, pana la data de 15 martie, ora 18.30.

Cartea va fi disponibila curand si la Elefant.

Quaresma descifrator

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
rafturi pentru cărți

Tu unde-ti mai ții cărțile? Rafturi frumoase foc cu reduceri mari!

Next Article
fantasy

Weekend Fantasy la Nemira. Cărți cu reducere de până la 50%

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share