fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: “Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice”

afis_SECRETUL_webEditura Herald ne invită la un dublu eveniment: Conferinţă publică şi lansarea cărţii “Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice” în prezenţa autorului Ionel Mohîrţă.

Un exemplar al cartii il poti castiga la concursul nostru de aici.

Evenimentul va avea loc joi, 30 Octombrie 2014, orele 19.00 – 21.15, la Universitatea Spiru Haret, Str. Ion Ghica nr. 13, Sala STUDIO parter.

Invitat special:
Dr. Ionel Mohîrță, autorul cărții Secretul tinereții eterne. Echilibrul vărstei bioelectrice

Conferenţiază:

  • prof. univ. dr. Mihaela Minulescu – SNSPA
  • prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan – UTM
  • prof. univ. dr. Emilian Dobrescu – AR

Moderator:

  • conf. univ. dr. Matei Georgescu

Participă din partea USH:

  • prof. univ. dr. Carmen Costea, Prorector
  • prof. univ. dr. Laura Goran, Prorector

Eveniment: https://www.facebook.com/events/309300265941574/

AUTORUL

Dr. Ionel Mohîrţă este director al Asociaţiei Române de Psihologie Transpersonală şi vicepreşedinte al Asociaţiei Europene de Psihologie Transpersonală. Specialist în tehnici de regresie, în analiza şi sinteza informatiei, în gândire critică şi respiraţie Pneuma, este interesat de psihotanatologie şi, concomitent, de cercetarea experimentală şi teoretică în metode de performanţă psihoemoţională şi fizică. Este fondatorul Psihologiei Sonoluminice şi autorul mai multor cărţi: Calea Sufletului. O incursiune în realitatea profundă (2005); Psihologia Sonoluminică. Un proiect de psihologie cuantică (2011).

CARTEA

http://www.edituraherald.ro/carti/secretul-tineretii-eterne-detail#.VE4WBmeQsbY

În Secretul tinereţii eterne, Ionel Mohîrţă abordează încetinirea procesului de îmbătrânire şi declanşarea procesului de intinerire prin tehnici de echilibrare a corpurilor fizic, vital, mental, supramental şi extatic. Tradiţii străvechi şi studii recente sunt prezentate în sprijinul ideii că există metode care se pot constitui în programe proprii de îngrijire, pentru a fi mai sănătosi şi mai longevivi. Întinerirea este posibilă printr-o schimbare semnificativă a stilului de viaţă sub aspect energetic şi informaţional. S-a constatat că energiile psihice dirijate în mod conştient, dar şi cele generate în mod inconştient de noi toţi influenţează direct microprocesele biochimice ale componentelor microscopice din nucleul şi citoplasma celulelor vii. Deşi corpul fizic este limitat de spaţiu şi timp, corpul bioelectric este liber. El este o extensie a Sinelui şi un punct al celei de-a patra dimensiuni, în care mintea şi emotiile noastre nu sunt altceva decât ferestre ale sufletului nostru.

INTRAREA LA EVENIMENT ESTE LIBERĂ!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 27 octombrie 2014

Next Article

“Eticheta regala”, lansare de gala la Ateneul Roman

Related Posts

Total
0
Share