fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansare de carte: Singur. Viața lui Mihail Sebastian, de Tatiana Niculescu

Viața lui Mihail Sebastian

Joi, 17 martie, ora 19.30, vă invităm la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Regina Elisabeta nr. 45) la o întâlnire cu Tatiana NiculescuCristian Preda și Cătălin Striblea despre Singur. Viața lui Mihail Sebastian, o nouă apariție captivantă din seria de biografii interbelice inițiată de Tatiana Niculescu.

Cartea este disponibilă în librării și online. Pe site-ul Libhumanitas.ro puteți comanda exemplare cu autograful Tatianei Niculescu.

„Viața e simplă“ era deviza lui de tinerețe. Născut într-o familie de evrei cu veche tradiție în Țările Române, Mihail Sebastian a trăit însă în cea mai zbuciumată epocă din istoria modernă a Europei. S-a născut la Brăila, înaintea Primului Război Mondial, a citit, a scris, a iubit și a călătorit înaintea celui de al Doilea, a cunoscut teroarea antisemită părăsit de prieteni și a murit pe neașteptate în zorii așezării lumii în matca totalitarismului sovietic. Reconstituirea acestei vieți împletește cu măiestrie contextul istoric și intelectual al vremii cu scrierile gazetărești, cu lecturile, romanele, piesele de teatru și Jurnalul lui, într-un portret mai actual ca oricând pentru Europa zilelor noastre.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook Humanitas și pe canalul YouTube Humanitas. Înregistrările video vor fi disponibile ulterior pe canalul YouTube Humanitas, iar cele audio pe canalele Humanitas pentru podcasturi de pe SoundCloudSpotifyDeezerApple și Google.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Elefantul de Aur

Elefantul de Aur - citești și ești premiat cu voucher

Next Article
Zilele Mini-Cititorilor

Zilele Mini-Cititorilor Libris - reduceri de până la 50% la Cărți, Atlase și Jocuri

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share