fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: “Supravietuitorii. Marturii din temnitele comuniste ale Romaniei”

supravietuitorii-eveniment

Centrul de Studii in Istorie Contemporana si Editura Humanitas va invita duminica, 9 noiembrie, la ora 17.00, in libraria Humanitas de la Cismigiu, la o dezbatere si o lansare de carte care vor incerca sa rememoreze experienta detinutilor politic din primii ani, cei mai brutali, ai regimului comunist.

La dezbaterea Suferinta si speranta. Detinutii politic ca modele etice vor fi prezenti Dan C. Mihailescu, Radu Preda, Sorin Lavric, Alin Muresan si Anca si Raul Stef, autorii celor nouasprezece interviuri stranse in cartea Supravietuitorii. Marturii din temnitele comuniste ale Romaniei, aparuta la Editura Humanitas, care va fi lansata cu ocazia acestui eveniment.

Cartea va putea fi cumparata si online, de la elefant sau de la libris.

Dezbaterea face parte din seria de evenimente organizate de Centrul de Studii in Istorie Contemporana intre 7 si 9 noiembrie 2014, cu scopul de a marca o jumatate de secol de la eliberarea detinutilor politic din prima jumatate a perioadei comuniste. Proiectul „In umbra libertatii. 50 de ani de la eliberarea detinutilor politic“ va cuprinde o vizita la Fortul 13 Jilava, unul dintre prin! cipalele spatii carcerale din acea perioada, o lansare de carte de interviuri cu supravietuitorii inchisorilor, dar si un concert cu formatia Robin and the Backstabbers.

Comunicat de presa Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

eBook GRATUIT: "Cand Dumnezeu era iepure", de Sarah Winman

Next Article

Castiga un eBook Reader Kindle Fire fara sa cumperi nimic

Related Posts

Total
0
Share