fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansare dublă în prezența autorului: Băiatul care a furat calul lui Attila, de Ivan Repila

Editura Univers ne invita la un dublu eveniment de lansare a unei noi carti din Colectia Globus: , de Ivan Repila.

Primul eveniment va avea loc joi, 3 decembrie 2015, de la ora 12.00, la Universitatea din Bucureşti, Amfiteatrul Titu Maiorescu, str. Edgar Quinet, nr. 5-7. La eveniment va participa si Ivan Repila, iar despre carte vor vorbi Mihai Iacob şi Adolfo Rodriguez Posada.

Al doilea eveniment va avea loc tot joi, 3 decembrie 2015, dar de la ora 19.00, in cadrul Festivalului Internaţional de Literatură Bucureşti, de la Clubul Ţăranului, Strada Monetăriei 3. În cea de a doua seară a Festivalului susţine lectura publica Iván Repila, unul dintre cei mai promițători scriitori spanioli din noua generație, pe care cititorii români îl pot citi în limba română la Editura Univers.

Ivan Repila

Participarea lui Iván Repila la acest proiect este posibilă datorită Programului pentru Internaționalizarea Culturii Spaniole (PICE), prin proiectul de Mobilitate susținut de Acción Cultural Española (AC/E), care mijlocește instituțiilor culturale, publice sau private, din străinătate schimburi de experiență în care sunt implicați artiști, specialiști sau creatori spanioli.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eric-Emmanuel Schmitt, invitat de Humanitas si Institutul Francez la Bucuresti

Next Article
Băiatul pierdut

Băiatul pierdut, de Aher Arop Bol

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share