fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare si lectura publica la Timisoara: romanul “Varza”, de Beatris Serediuc

Editura Adenium vă invită sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 20.00, la o lansare și o lectură publica a volumului Varză de Beatris Serediuc (colecția Punct RO. Debut). Evenimentul va avea loc în Bruiaj Bar, Bulevardul Victor Babeș, nr. 14 A, Timișoara.

Într-o atmosferă informală, cititorii o vor cunoaște pe Beatris Serediuc alături de care va lua cuvântul Claudia Doroholshi, lect. dr. la Facultatea de Litere, Universitatea de Vest Timișoara. Ambianța sonoră va fi asigurată de DJ Angel.

Romanul Varză este unul din cele două câștigătoare ale Concursului de Debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Proză. Un roman acid, tragic și ironic în același timp, captivant prin violența imaginilor și a stilului. O scriere despre trei individualități umane captive în nu-ul existențial, pe care și-l asumă ca pe un dat, fără să privească dincolo de zidurile propriei închisori. O carte despre iubire și lipsa ei, despre identitatea pierdută, căutată și regăsită, despre muzică și moarte.

Beatris Serediuc (n. 1981) a absolvit Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Vest, Timișoara și are un master în scriitură şi creativitate. A fost distinsă cu numeroase premii literare, printre care Marele Premiu pentru poezie „Alexandru Mălin Tacu”, la Concursul Naţional „Autori – Copiii” (1996), și Premiul „Nora Iuga” pentru proză, la Concursul literar „Nora Iuga” (2010). A publicat poezie și proză scurtă în diverse reviste literare, cum ar fi Tiuk!, Forum Studențesc, Orizont, Vatra, Subcultura, LaPlic, și în câteva antologii literare. Romanul Varză a fost nominalizat la Concursul de Debut Literar Unicredit, ediția a VI a (2013), și este unul din cele două câștigătoare ale Concursului de Debut organizat de Editura Adenium în anul 2013 (secțiunea Proză).

Bea_lansare_A3-mic

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadouri pentru cei mici: Pachet Coloreaza Clovnii Petrecareti si Lazy Town Nr.10

Next Article

Cu elefantpass ai transport gratuit tot anul viitor + cate un ebook cadou in fiecare luna

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share