fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansarea cartii “Comisarul Corcodusa”, la Bookfest Iasi

afis-corocdusa-bookfestEditura Adenium vă invită duminică, 5 octombrie 2014, ora 13.00 la lansarea cărții Comisarul Corcodușă, semnată de Adrian Buzdugan. Evenimentul va avea loc în Sala Pașilor Pierduți a Universității „Al.I. Cuza” din Iași și este organizat în cadrul Bookfest 2014. Va fi alături de noi autorul, Adrian Buzdugan, și vor lua cuvântul Daniel Șandru, directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL, și criticul literar Antonio Patraș. Lansarea va fi moderată de Gabriel Cheșcu, redactor-șef al Editurii Adenium.

Adrian Buzdugan (n. 1971) a mai publicat Capela excomunicaților (Editura Humanitas, 2010) și Citadela de fier (Editura Tracus Arte, 2012). Volumul de la Editura Humanitas, reunind povestiri apărute în reviste precum Viața românească, Vatra, Dacia literară, Apostrof etc., i-a adus Marele Premiu la Concursul Naţional de Creaţie Literară Vasile Voiculescu (2009), Premiul Naţional Moştenirea Văcăreştilor (2009), Premiile Helion II şi III (2008, 2009) şi Marele Premiu pentru Secţiunea proză scurtă la Concursul de Debut Literar UniCredit, 2010.

„Romanul este interzis copiilor între 4 și 14 ani, tinerilor între 14 și 18 ani, adulților între 18 și 92 de ani. De la 92 de primăveri încolo, oricine își poate asuma niște riscuri, nu? Din cauza efectelor secundare, este recomandat ca gospodinele declarate și înregistrate să nu deschidă acest roman periculos de absurd. De asemenea, este interzisă răsfoirea acestei cărți pe timp de noapte! Nu-i poate delecta nicicum pe cei care fac paradă cu lecturile lor, pe snobi și pe cei care-au citit sub o roabă de cărți.”

„Comisarul era un om înalt, bine făcut, proaspăt bărbierit și puțin cam visător. […] Era totuși un tip rece, calculat, inteligent, iscusit, isteț, descurcăreț, calm, sobru. Una la mână. Țintaș de elită, bine făcut și agil. Două la mână. Comisarul se numea Corcodușă. […] Corcodușă nu era fitecine, el avea răbdarea, determinarea și figura unui pescar de balene albe, era înalt, generos, nebărbierit și puțin visător. Nu era pleșuv, nici frunte teșită n-avea.”

Comunicat Editura Adenium

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine pentru copii. Aventuri, basme si povestiri cu pana la 50% reducere

Next Article

Carte CADOU: ”Magia Pixar”, povestea companiei Pixar Animation Studios

Related Posts

Total
0
Share