fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansarea cartii “Cum sa faci o afacere online” de Ela Iliesi

Vineri, 7 februarie, va avea loc lansarea cartii “Cum sa faci o afacere online” – autor Ela Iliesi, un ghid util pentru toti cei interesati de crearea, promovarea si dezvoltarea unei afaceri online.

Cartea se adresează celor care sunt la prima afacere de orice fel, antreprenorilor care au deja un business online sau offline si sunt interesati de o mai buna promovare a lui prin intermediul internetului, celor care lucreaza sau doresc sa lucreze in domeniul marketingului online, sau pur si simplu celor care doresc sa lucreze si sa castige bani stand acasa.

Ela Iliesi este un antreprenor online, cofondator si trainer la cea mai mare firms de cursuri de marketing online din România.

Raspundeti la invitatie apasand butonul de Join din partea dreapta sus a acestei pagini:  Lansare – Eveniment Facebook

Pentru a nu uita de eveniment va puteti inscrie in aceasta lista de Reminder si veti primi un mesaj pe mail in dupa amiaza lansarii care va va reaminti ora si locul evenimentului: http://eepurl.com/NrvXj

Cartea este disponibila pentru precomanda in libraria Self Publishing si pe site-ul http://www.elailiesi.com/ la un pret redus.

Lansarea cartii va avea loc la adresa Calea Vitan 58, apartament 53 (vis-à-vis de Mall Bucuresti) in ziua de 7 februarie 2014,  intre orele 18:30-21:00.

lansare_carte_afaceri

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Toate cartile la jumatate de pret! Doar astazi, 31 ianuarie

Next Article

A lăsa ”tenia” să trăiască din tine ("Scrisori către un tânăr romancier" - Mario Vargas Llosa)

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share