fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Actorul Radu Gheorghe si invitatii participa la lansarea cartii si audiobook-ului „Tata este gras” de Jim Gaffigan

Afis-lansare-Tata-este-grasEditura ACT si Politon lanseaza cartea „Tata este gras” semnata de autorul Jim Gaffigan si audiobook-ul cu acelasi nume, inregistrat in lectura cunoscutului actor de teatru si film Radu Gheorghe. Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25) si va include un moment de stand-up sustinut de actorul Radu Gheorghe si de invitatii sai.

Cartea poate fi cumparata si online, de aici.

Volumul „Tata este gras” de Jim Gaffigan este un best seller care s-a aflat in clasamentul New York Times timp de saptespezece saptamani, fiind totodata o carte de eseuri autobiografice inedita pentru peisajul non-fictiunii americane. „Tata este gras” include o serie de confesiuni oneste si hilare despre provocarile cu care se confrunta parintii in procesul de crestere si educare a cinci copii mici. Jim Gaffigan este comic, scriitor si actor american, iar tonul in care a scris cartea este unul amuzant si captivant. Audiobook-ul „Tata este gras” a fost inregistrat in studio-urile editurii ACT si Politon, in lectura placuta a actorul Radu Gheorghe, avand o durata de 08:29:08.

„Jim Gaffigan a scris cartea “Tata este gras”, iar tatal este chiar el. Si cel care a facut aceasta afirmatie, este unul dintre cei cinci copii ai lui. Nimic neobisnuit, nimic nelalocul lui. Totusi, depinde unde te situezi. Se spune ca, de cele mai multe ori, copiii spun adevarul. Si de cele mai multe ori, adevarul doare! Din punctul meu de vedere, afirmatia “tata este gras” e un compliment pentru tata. Pentru ca eu am o viziune plastica. Ma plasez in categoria omenilor care inteleg arta si viata ca un tot unitar si indestructibil. Rubens si mai apoi Boterro au reusit sa arate in lucrarile lor frumusetea trupurilor “implinite”. Ma alatur lor in a descoperi si admira frumusetea eliberata de efemera influenta a modei si adaug umila mea contributie sonora la o capodopera care depaseste sursa din care s-a inspirat, ajungand ca prin umor sa atinga cele mai sensibile si ascunse sentimente si trairi interumane. Va invitam sa participati la lansarea audiobook-ului “Tata este gras” de Jim Gaffigan”, a spus Radu Gheorghe, actor roman de teatru si film.

Despre ACT si Politon

Editura ACT si Politon lanseaza si promoveaza carti si audiobook-uri de dezvoltare personala, meditatie, spiritualitate si business recunoscute la nivel international. Printre autorii publicati se numara Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher si alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT si Politon si-a inceput activitatea in 2014 si este specializata in productia de audiobook-uri de cea mai buna calitate, lansand totodata cele mai mari carti audio in limba romana.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Fără speranţă, de Colleen Hoover

Next Article

Doua carti cu doar 15 lei de la Gazeta Sporturilor

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share