fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansarea colectiei pentru copii Cartile Otiliei

Cartile Otiliei

Editura Humanitas va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu sambata, 17 decembrie, ora 14, la evenimentul prilejuit de lansarea colectiei pentru copii Cartile Otiliei.

Editura Humanitas este bine-cunoscuta publicului si pentru colectiile de carte destinate copiilor. In ultimii 20 de ani, peste 400.000 de exemplare, carti clasice, ilustrate, nume faimoase din literatura universala si mari scriitori romani (Neagu Djuvara, Mircea Cartarescu, Ana Blandiana, Gellu Naum), precum si audiobook-uri de colectie au ajuns in bibliotecile celor mici.

Noul proiect editorial coordonat de Otilia Mantelers, expert in parenting, va contine carti din literatura clasica si contemporana, scrise si ilustrate de autori romani si straini, carti alese special pentru a forma gustul pentru lectura si frumos, dar mai ales pentru a-i ajuta pe cei mici sa se descopere si sa descopere lumea din jur.

Lansarea va fi urmata de o lectura in avanpremiera din prima carte a colectiei: Jojo nu vrea sa doarma. Cele mai frumoase povestiri vindecatoare de Otilia Mantelers.

Invitati: Otilia Mantelers si Lidia Bodea, director general al Editurii Humanitas.

Atelierul pentru copii este pregatit de insusi Mos Craciun.

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza unei rezervari prealabile pe adresele alice.ene@humanitas.ro si filipsim@yahoo.com

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cronică de Cotroceni

Cronică de Cotroceni, de Adriana Săftoiu

Next Article
Memorii italiene

Lansare de carte: Memorii italiene de Carlo Goldoni

Related Posts

Total
0
Share