fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansarea la Bucuresti a volumului “Trei poduri peste lume” de ASR Principele Radu al Romaniei

Trei-poduri-peste-lumeCurtea Veche Publishing și Muzeul Național de Istorie a României vă invită luni, 23 septembrie, începând cu ora 18.30, la evenimentul de lansare a volumului “Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 și 2003” de ASR Principele Radu al României (Curtea Veche Publishing, 2013). Evenimentul va avea loc în Sala Lapidarium a Muzeului Național de Istorie (Str. Victoriei, nr. 12) în prezența Alteței Sale Regale Principelui Radu, alături de care va lua cuvântul doamna Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing. Oficiile de gazdă vor fi făcute de domnul Cornel Ilie, Coordonatorul Serviciului Patrimoniu din cadrul Muzeului.

Evenimentul din București este al treilea de acest gen din țară, după lansarea volumului “Trei poduri peste lume” de pe 11 septembrie de la Alba Iulia și cea de pe 16 septembrie din Buzău. Curtea Veche Publishing și Casa Regală a României pregătesc și alte lansări pentru volum.

Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003” a Principelui Radu al României este un jurnal „pe sărite“ în care aventura spirituală a actorului care duce texte româneşti şi străine pe meridianele (şi scenele) lumii se împleteşte cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a României. Misiunea sa, aceea de a purta numele şi spiritualitatea românească în lume, de a fi mesager al ţării pentru reintegrarea ei în familia căreia de drept îi aparţine, lumea democratică, devine un sens şi o datorie umană, pe care o îndeplineşte cu devotament alături de întreaga Familie Regală a României.

Cele trei poduri din titlul cărții fac referire la trei treceri diferite, simultane și fundamentale în viața Alteței Sale Regale: trecerea de la un mileniu la altul, trecerea de la România comunistă la lumea liberă, trecerea de la condiția de actor la cea de principe regal.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Suflete captive", noua aparitie in Colectia Iubiri de poveste de la Libertatea

Next Article

Va asteptam la targ: GAUDEAMUS Carte Scolara 2013

Related Posts

Total
0
Share