fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansarea numarului special februarie-martie al revistei culturale TIMPUL

timpulSambata, 15 martie, de la ora 15.00, la Libraria Carturesti Palas Mall, sub titulatura „TIMPUL fiinteaza. De 138 de ani”, va fi lansat numarul special, dublu (179-180, februarie-martie 2014), prilejuit de aniversarea a 138 de ani de la aparitia publicatiei.

La eveniment sunt invitati prof. univ. dr. Daniel Condurache, scriitorul Radu Vancu si criticul literar Dragos Varga, discutiile vor fi moderate de Daniel Sandru, directorul revistei TIMPUL, iar atmosfera va fi animata de un moment muzical sustinut de Artes Quartet.

Veti avea surpriza unui nou design editorial si a unui sumar extrem de bogat. Veti putea citi despre campania „E timpul lui Enescu”, initiata de pianista Raluca Stirbat si sustinuta de revista culturala TIMPUL, destinata restaurarii casei memoriale „George Enescu” de la Mihaileni, judetul Botosani. Campania va fi extinsa la nivel national si va avea in vedere numeroase alte case memoriale aflate in paragina.

O alta noutate este aparitia paginii POLIS, care promite dezbateri pe teme de actualitate din spatiul public si intelectual. In premiera, veti putea citi un fragment de roman aflat in curs de aparitie purtand semnatura lui Dan C. Mihailescu si un interviu cu actrita Olimpia Melinte, nominalizata anul acesta la Premiile Goya din Spania, pentru dublul rol din filmul Canibal, regizat de Manuel Martin Cuenca. Reportajul despre Teatrul din Oravita, pe scena caruia a jucat trupa Pascaly, cu Mihai Eminescu pe post de sufleor, este un alt subiect din sumarul acestui numar aniversar.

bogdan
Total
0
Shares
2 comments
  1. Cum pot achizitiona revista ?
    Sunt din Sibiu. Nu o puneti in vanzare la libraria C. Noica din oras ?
    Multumesc.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Evenimente si personalitati culturale, 13 martie 2014

Next Article

Scriitoarea Care Santos vine in Romania la invitatia Institutului Cervantes si a Editurii Humanitas

Related Posts

Total
0
Share