fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansarea ultimului numar al Revistei de Povestiri

Duminică, 22 iunie, de la 19:00, pe terasa J’ai Bistrot din București se lansează ultimul număr al Revistei de Povestiri, bun prilej pentru o discuție despre cum merge povestea mai departe.

coperta ultimul nr

Ultimul număr înseamnă 42 de povestiri scurte, selectate în urma unui concurs literar organizat la începutul anului și în urma atelierului de scriere creativă, ediția a treia. Ca de obicei, în paginile revistei sunt mai ales autori debutanți, cum unul dintre scopurile ei a fost de la început încurajarea scriitorilor noi. Din martie 2012, Revista de Povestiri a publicat peste 150 de autori și a antrenat la atelierul de scriere creativă peste 70, dintre care unii se pregătesc pentru un debut în volum.

Povestea merge mai departe prin atelierele organizate în jurul revistei, încă din toamna lui 2012. E vorba de ateliere care ne antrenează să spunem povești, prin diverse limbaje: literatură, film, comunicare, arte vizuale. Coordonatorii – Florin Iaru, Marius Chivu, Cecilia Ștefănescu, Magda Bunea, Georgian Constantin, Sorin Trăstaru vor fi prezenți la lansare și vor participa la un scurt panel despre activitatea lor ca antrenori de oameni talentați.

După o sesiune de caligrafie pe piele și alte întâmplări suspecte, urmează un concert de coveruri după Tom Waits. Intrarea la eveniment e 10 lei și include două numere anterioare ale revistei. Numărul nou va costa 20 de lei la lansare și 25 lei în librării și pe site.

Pentru ultimele vești, urmăriți evenimentul pe Facebook.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Monte Cassino", ultimul volum din colectia Sven Hassel

Next Article

eBook Gratuit: "Acluofobia. Zece povestiri macabre", de A. R. Deleanu

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share