fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lectură la finalul atelierului de poezie

afis-lectura_atelier_poezieJoi, 26 noiembrie, de la 19:00, la Londophone, în București, absolvenții atelierului de poezie coordonat de Simona Popescu își citesc cele mai bune poeme. Vă invităm să-i vedeți și să-i ascultați.

La începutul lui octombrie, poete și poeți s-au întâlnit într-o curte sub un nuc. Simona Popescu s-a împrietenit cu ei de patru ori, din ce în ce mai bine, timp de două luni. Au fost multe experimente în joc, povești, autori admirați chemați în ajutor, feedback, întrebări, rescrieri, teme, zumzet pe forumul atelierpoezie, discuții, talk-poems, deconcertare, concentrare, entuziasm. Și-acum… momentul microfon.

La microfon veți auzi câte 4-5 poeme de la fiecare absolvent. La jumătatea absolventului cu numărul 8 se va infiltra o pauză, apoi lectura se va continua până la numărul 15. Dar pentru că we are not numbers, iată și numele celor care vor citi: Violeta Belegante, Adriana Eftimie, Oana Filip, Andreea A. Gheo, Emanuela Ignățoiu-Sora, Amalia Iorgoiu, Livia Jelea, Annamaria Kozma, Ștefan Niță, Andreea Prisecaru, Ana Soman, Angelica Stan, Medeea Stan, Oana Țepeș, Andrei Zbîrnea.

Intrarea e liberă, primii veniți pot îmbrățișa un poet.

Evenimentul pe Facebook.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Mortalitate, de Christopher Hitchens

Next Article

Black Friday la Libris - 24 de ore cu reduceri magice

Related Posts

Total
0
Share