fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Libraria Humanitas de la Cismigiu ne asteapta la o “Seara Isabel Allende”

Dragoste“ – o carte tandră, strălucit alcătuită, o adevărată bijuterie literară în care cele mai frumoase momentele ale iubirii descrise vreodată de Isabel Allende sunt magistral împletite cu înţelepte şi amuzante povestiri ale autoarei chiliene.

Joi, 13 februarie, de la ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu se spun povesti despre „Dragoste“ cu Marina Constantinescu, Elisabeta Lăsconi, Mihaela Frank, Corina Stoica şi Denisa Comănescu, iar Maxim Belciug ne va încânta cu unice momente de măiestrie barocă spaniolă la chitară clasică.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fautori%252Fisabel-allende-3203.html”]Vezi aici cartile scrise de Isabel Allende[/button]

isabel_allende_dragoste

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Targul de carte Litera: multe titluri la maxim 5 lei

Next Article

Noutate la Editura Nemira: "Golem, Golem si alte povestiri fantastice", de Liviu Radu

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share