fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Liceenii isi intalnesc idolii, la BookLand Evolution

Rucsandra_Hurezeanu1
Ruxandra Hurezeanu

Joi, 13 martie 2014, liceenii bucureșteni prezenți la Conferințele practice BookLand Evolution vor avea oportunitatea să se întâlnească cu: Andreea Marin, Ruxandra Hurezeanu și Ovidiu Tender. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 18:00 – 20:00, la Biblioteca Națională din București. Intrarea este liberă!                                                             

Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaște poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui! Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicarii invitatilor de excepție, capabili să inspire și să motiveze. La sfârșitul fiecărei seri, liceenii vor avea șansa să se înscrie în cursa pentru un loc gratuit în Tăbăra Coolturală BookLand, prin tragerea la sorți în ultima zi a conferințelor.

„Liceenii de azi mai au atât de puțin până să devină artizanii vieții noastre de mâine! Practic, în câțiva ani ei vor lucra, vor lua decizii care vor influența viețile altora, vor avea familii și vor deveni părinți… Mi se pare atât de important aportul nostru în momentul acesta atât de delicat din viața lor, când sunt aproape de a face pasul cel mare în direcția maturității. Întâlnirea cu ei e o plăcere și o lecție de viață pentru mine, pentru că mă face de fiecare dată să înțeleg unde ne aflăm, care le sunt frământările și speranțele și unde am putea să ne ajutăm reciproc”, a declarat Andreea Marin.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Dezbatere: Descopera-ti „Inteligenta intuitiva”!

Next Article

Happy Hours. Azi ai carti cu pana la 70% reducere!

Related Posts

Total
0
Share