fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Liceenii si studentii din Bucuresti descopera secretul succesului, la BookLand Evolution

Banner__Bucuresti3

Marti, 10 martie 2015, continua seria Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution, aducandu-i pe liceenii si studentii bucuresteni fata in fata cu profesionisti consacrati, ale caror reusite ii pot incuraja si motiva in dezvoltarea personala si profesionala. Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 18:00-19:20 (liceeni) si 19:30-21:00 (studenti), in fiecare seara de luni pana vineri, la Academia de Studii Economice (Aula Magna). Intrarea este libera!

In cea de-a doua zi a conferintelor invitatii speciali sunt Mihai Gainusa (Realizator/Prezentator – Gasca lui Gainusa @ Radio 21), Cristina Nemerovschi (Scriitoare), Lucian Mindruta (Jurnalist), Corina Ozon (Scriitoare), Iulian Comanescu (Jurnalist), Luana Ibacka (Video Producer, TV presenter, Communicator, MC for events, Journalist). Timp de 3 ore tinerii le vor cunoaste povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul reusitei lor si ce anume a stat la temelia lui.

Moderatorii evenimentelor vor fi: Ana-Maria ISTRATE, Vicepresedinte al Consiliului National al Elevilor, Presedinte al Consiliului Regional al Elevilor Muntenia, Andrei TURTICA, Vicepresedinte al Consiliului National al Elevilor, Presedinte al Consiliului Regional al Elevilor Bucuresti-Ilfov si Ionut Pop – Primvicepresedinte @ Uniunea Studentilor din Romania (USR).

“A reusi in viata poate insemna doar sa iubesti, sa razi cat mai mult, sa stai alaturi de oameni buni, sa ai afectiunea celor dragi, aprecierea criticilor, sa induri tradarea prietenilor, sa apreciezi tot ce ti se intampla, sa descoperi ce e bun in fiecare, sa lasi in urma ta o lume mai buna…Cum? …Stiind ca macar un suflet a respirat mai usor, pentru ca tu ai trait!”, spune Luana Ibacka.

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 11 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Ploiesti.

Prima parte a Conferintelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeasi durata (21 septembrie – 4 decembrie); in total, peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 orase sunt invitati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunostinte multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania. In plus, in ultima zi de conferinta tinerii pot caştiga un loc gratuit in Tabara Coolturala BookLand!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Seara japoneza dedicata romanului "Matase" de Alessandro Baricco

Next Article

Jucariile Eitech dezvolta gandirea si imaginatia copiilor

Related Posts

Total
0
Share