fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera lanseaza cartea “I love LaLa Band, Idolii generatiei mele”

Miercuri, 5 martie 2014, începând cu ora 17.00, Editura Litera vă așteaptă în primul magazin și Fan Club oficial LaLa Band, din incinta magazinului Cocor (Bulevardul. I.C. Bratianu, Nr. 29-33, Sector 3, București, etajul 5), la evenimentul de lansare a cărții I love LaLa Band, Idolii generației mele.

Vă invităm la o întâlnire cu vedetele serialului Pariu cu viața pentru a discuta despre aventura vieții lor în trupa LaLa Band – Alina, Dorian, Criss, Vlad, Alexia, Dima, Sore, Rapha, Levent, Alex, Ana, Gabi ne vor împărtăși din experiența lor în Lala Band și vor răspunde celor mai arzătoare întrebări ale fanilor.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=edc71d5a4″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

I love Lala Band, Idolii generației mele este un album de excepție, dedicat fanilor trupei LaLa Band, din care veți putea descoperi istoria grupului și evoluția fiecărui membru în parte. În plus, fanii care vor veni la eveniment se vor bucura de numeroase surprize și premii: orice album achiziționat le va aduce un exemplar din Lala Band Magazine. Evenimentul se va încheia cu o sesiune specială de autografe.

Invitatie-Lansare-I-Love-La

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Vanzarile de board games s-au dublat in 2013 fata de anul anterior

Next Article

Paula Sacui s-a intalnit cu cititorii in Diverta

Related Posts

Total
0
Share