fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera ne invita la lansarea cartii “Ce spun eu si ce intelegi tu”, de Deborah Tannen

Ce spun eu si ce intelegi tu_ copertaSâmbătă, 12 aprilie, începând cu ora 11.30, Editura Litera vă așteaptă în showroom-ul Band of Creators (strada Benjamin Franklin nr. 14, București), la evenimentul de lansare a cărții “Ce spun eu și ce înțelegi tu” de Deborah Tannen.

Vă invităm la o întâlnire între prietene, în care vom discuta despre dificultățile de comunicare dintre bărbați și femei, despre cum poate fi atenuată prăpastia ce însoțește bătălia dintre sexe și cum putem găsi un limbaj comun pentru a ne consolida relațiile acasă, dar și la serviciu. Invitații noștri sunt Monica Davidescu, actriță, Cornelia Constantinescu, relationships inspired spiritual coach, și Daniela Kammrath, chief inspirational designer 121.ro.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=0a8a2c4d9&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.litera.ro%252Findex.php%252Fce-spun-eu-si-ce-intelegi-tu.html”]Cumpara cartea online[/button]

Ce spun eu și ce înțelegi tu este cartea care va schimba cu siguranță modul în care privim o conversație.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Lichidati Parisul", o noua carte de Sven Hassel impreuna cu Libertatea

Next Article

46% reducere: Dictionar Universal Ilustrat al Limbii Române (12 volume + Cutie cadou)

Related Posts

Total
0
Share