fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Litera si SIVECO va invita la cel mai asteptat eveniment dedicat inceputului de an scolar!

Invitatie eveniment educational

Luni, 18 august, începând cu ora 11:30, Litera și SIVECO organizează în sala de festivități a Muzeului Național George Enescu ( Calea Victoriei, nr 141, București) un eveniment dedicat noutăților anului școlar 2014 – 2015 la care vor participa experți în educație, editori, autori de manuale școlare, profesori, elevi și persoane publice.

Cu această ocazie va fi inaugurat Clubul Dascălului Modern, o platformă online menită să devină locul de întâlnire virtuală a tuturor cadrelor  didactice din România. Clubul va fi accesibil tuturor profesorilor care doresc să se înscrie gratuit în ceea ce va deveni cea mai mare comunitate a cadrelor didactice din România. Membrii Clubului Dascălului Modern vor beneficia de numeroase avantaje: cărți cadou, reduceri semnificative pentru achiziție de cărți, serviciu tehnic de asistență pentru folosirea suportului digital.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carte cadou: Dieta cu sucuri naturale

Next Article

Doua voci de poveste, duminica, in Oraselul „O inima de Broscuta”!

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share