fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera și Uber te plimbă la Gaudeamus 2016

Gaudeamus 2016

Ca în fiecare an, Litera și Uber s-au gândit să facă mai ușor drumul spre casă cititorilor încărcați de cărțile preferate, achiziționate la Târgul Gaudeamus 2016.

Astfel, oferim o primă cursă Uber gratuită tuturor cititorilor care nu au încercat serviciul până acum. Aceștia trebuie să își facă un cont nou Uber și să introducă în aplicație codul promoțional Litera25. O mașină va veni în câteva minute pentru a îi duce de la Târgul de carte Gaudeamus – acasă.

Mai multe detalii despre promoție găsiți în ghidul online al utilizatorului, pe Facebook Litera , și de la Brand Ambassadorii Uber prezenți la Gaudeamus 2016.

Editura Litera este prezentă la Gaudeamus 2016 în Pavilionul Central, cu o ofertă editorială bogată din care nu lipsesc bestsellerurile momentului, colecții noi, cărți premiate și ecranizate. Cititorii se vor bucura reduceri de preț, vouchere valorice, tombole cu premii garantate și lansări în prezența autorilor și invitaților săi.

Pentru a fi la curent în timp real cu evenimentele Editurii Litera la Târgul de carte Gaudeamus, accesează:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Gaudeamus 2016

Noutățile Editurii Arthur la Gaudeamus 2016

Next Article
Gaudeamus 2016

Nemira ne aduce ofertele Gaudeamus 2016 și online

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share