fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Literatura de tramvai” – colectia Chic de la Polirom

Nu-i asa ca iti spui de multe ori ca nu poti citi mai mult pentru ca nu ai timp? Te credem pe cuvant. Dar hai sa si vedem pe unde ti se duce timpul si daca mai gasesti vreun dram de minute libere in care sa mai bagi nasul intr-o carte. Somnul este musai. Face bine la sanatate, dar si la ten :0) La masa, nu se citeste, nu se vorbeste. Se mananca! In pauzele de cafea si tigara, poti fura cateva randuri. Ai de castigat. Se arde tigara mai repede, cafeaua aluneca mai bine, iar literatura de consum iti mai aduce macar un zambet pe buze. Orele de program sunt ore de program… desi le vedem ca ideale pentru citit :)

Cele mai multe carti se pot citi in tramvai! Daca sunteti fericiti si nu mergeti cu propria masina catre birou / facultate, atunci va puteti inscrie in categoria cititorilor feroce. In mijloacele de transport in comun se pot petrece povesti grozave, la care puteti lua parte daca va aflati de partea corecta a copertei :)

Colectia Chic de la Polirom este perfecta pentru lecturile in mers. Sunt povesti usurele, amuzante, carti care se termina repede si care ne pun putin pe ganduri. Multe dintre carti au subiecte dragute si reduceri remarcabile.

Mai jos aveti cateva exemple de carti pe care vi le recomandam, daca vreti mai multe detalii click aici.

colectia_CHIC

 

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

6 noi eBook-uri de la Nemira

Next Article

74% reducere pentru romanul "Rabbit e bogat", de John Updike

Related Posts

Total
1
Share