fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mario Vargas Llosa ne povesteste despre evadarile in fictiune, marti, 21 mai, la Cluj

Unul dintre cele mai importante si mai asteptate evenimente literare ale anului va avea loc intre 19 si 21 mai, la Cluj. Scriitorul Mario Vargas Llosa, Premiul Nobel 2010, va fi in centrul vietii culturale a orasului timp de trei zile la invitatia Universitatii Babes-Bolyai, care ii va acorda, luni, 20 mai, titlul de doctor honoris causa.

Vezi aici cartile autorului

Trei zile impreuna cu Mario Vargas Llosa, la Cluj

Duminica, 19 mai, ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului National din Cluj-Napoca este prima ocazie pe care o aveti de a fi in preajma scriitorului peruan, la premiera spectacolului-lectura O mie si una de nopti regizat de Andreea Iacob. Piesa, in traducerea Luminitei Voina-Raut, este o adaptare a lui Mario Vargas Llosa dupa povestile Seherezadei.

Luni, 20 mai, ora 11.00, in Aula Magna a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca va avea loc ceremonia de decernare a titlului de doctor honoris causa. Laudatio va fi conceputa si sustinuta de profesorul Corin Braga, decanul Facultatii de Litere si directorul Centrului de Cercetare a Imaginarului de la Universitatea Babes-Bolyai.

Marti, 21 mai, ora 12.00, in sala “Mihai Eminescu” a Facultatii de Litere a Universitatii Babes-Bolyai, este programat dialogul cu Gabriel Liiceanu, “Am putea trai fara sa evadam in fictiune?”, urmat de o sesiune de autografe.

foto-llosa-spectacol

Articol si foto: comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Abia asteptam sa se termine Targurile de Paste :-)

Next Article

Reduceri de preturi la cartile din "Top 100 Noutati" de la elefant.ro

Related Posts

Total
0
Share