fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

„Masina timpului” de H.G.Wells va fi “pornita” la Clubul de lectura Nemira pe 26 august

Luni, 26 august, ora 19.00, în mansarda librăriei Cărtureşti Verona, va avea loc cea de-a şasea ediţie a Clubului de lectură Nemira. Cartea aleasă de către cititori pentru luna august este Maşina timpului de H.G.Wells, autor cunoscut pentru popularizarea conceptului de «călătorie în timp».

Povestea din Maşina timpului este cea care i-a adus succesul autorului H.G.Wells şi l-a poziţionat drept părintele SF-ului. Wells îl prezintă pe Explorator, cel care se va confrunta cu un viitor împovărat cu cele mai mari speranţe ale noastre şi cu cele mai mari frici ale noastre. Cu ajutorul Maşinii Timpului, Exploratorul ajunge în vremea unui pământ muribund. Acolo se întâlneşte cu două rase stranii, morlocii şi eloii, ce simbolizează dualitatea naturii umane şi creează imaginea oamenilor de mâine. Stilul aparte şi provocator al scriitorului a reuşit să atragă generaţii întregi de cititori, Maşina timpului rămânând o carte de căpătâi pentru literatura SF.

Daca vreti sa participati aveti aici mai multe detalii.

clubul_de_lectura_Nemira

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

“Aleluia”, spectacol-lectura la Undercloud

Next Article

Lansare de carte in Craiova, Calafat si Timisoara: “Pe urmele mele in doua lumi: Romania – SUA”

Related Posts

Total
0
Share