fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Metroul cititorilor – eveniment organizat de Revista de Povestiri

Luni, 1 aprilie, la 18:00 la statia de metrou Berceni, cititorii pasionati sunt invitati la o calatorie de promovare a lecturii.

Este vorba de startul Maratonului de lectura, organizat de Revista de Povestiri cu sprijinul editurilor – UniversRaoNemiraCasa de Pariuri LiterareVellantCurtea VecheHumanitas, Polirom si Herg Benet – si al partenerilor – Evolio, Bookblog, Smuff, Culture Soup, Carturesti si Metrorex.

Toti cei care cred ca cititul e un obicei care merita sustinut si care vor sa-i contamineze si pe altii cu pasiunea lor sunt asteptati pe 1 aprilie la o calatorie in care timpul va fi pacalit! Cei 200 de cititori pe care Maratonul de lectura vrea sa-i aiba alaturi vor evada pe durata cursei pana la statia Pipera in 200 de lumi diferite, deschise de cartile pe care le vor aduce cu ei. Pentru ca fiecare e invitat sa vina cu o carte si sa citeasca pana la capat!

Daca tot vorbim de carti, participantii sunt incurajati sa aduca la start cartile pentru copii pana in 14 ani pe care le pot dona pentru campania organizatiei World Vision, prin care se urmareste dotarea bibliotecilor din 53 de comunitati rurale.

Revenind la adulti, de pe 1 pe 30 aprilie, recenziile scrise de cei 30 de curajosi inscrisi in Maratonul de lectura pot fi citite pe revistadepovestiri.ro/maraton.

Urmariti evenimentul pe Facebook pentru detalii despre startul maratonului si apasati pe join daca vreti sa va urcati in metroul cititorilor!

afis-maraton-final

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Revista Beau Monde iti ofera in numarul de aprilie un insert de primavara: esarfa in diverse culori

Next Article

Luni, 1 aprilie, Jurnalul National ne aduce volumul 6 din Colectia Dictionar Medical Ilustrat

Related Posts

Total
0
Share