fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mihaela Bilic lansează live pe Facebook prima carte de nutriție pentru copii, ABC de nutriție

ABC de nutriție

Curtea Veche Publishing pregătește în premieră o lansare de carte în direct pe Facebook, dând astfel startul seriei Live la Curtea Veche. Dr. nutriționist Mihaela Bilic va discuta în direct cu cititorii despre volumul ABC de nutriție joi, 14 iulie, începând cu ora 14.00, pe pagina de Facebook Curtea Veche Publishing. Dr. Mihaela Bilic va povesti cu părinții din toată țara despre nutriția la copii, iar toți cei care vor urmări lansarea în social media vor putea pune întrebări în timp real și afla răspunsuri la cele mai controversate probleme legate de obiceiurile alimentare ale celor mici.

Lansarea volumul ABC de nutriție va fi prima din seria Live-urilor la Curtea Veche, ce presupun întâlniri pe pagina noastră de Facebook cu autori îndrăgiți și discuții cu personalități marcante.

ABC de nutriție de dr. Mihaela Bilic este cartea care vine să revoluționeze percepția noilor generații despre nutriție, aducând o schimbare reală în ceea ce privește obiceiurile alimentare.

Ne putem educa copii să mănânce sănătos și gustos în același timp? Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, ne învață că este simplu să avem copii care au o relație sănătoasă cu mâncarea, dar doar dacă îi educăm în acest spirit.  Autoarea ne propune să ne educăm copiii să mănânce sănătos încă de la vârste fragede, și ne arată cum: printr-o serie de sfaturi pe placul celor mici, adunate într-un format accesibil, plin cu ilustrații colorate, grafice interesante, jocuri și experimente, teste și exerciții ușor de pus în practică.

Volumul de nutriție pentru copii conține tot ce trebuie să știm despre mâncare, nutrienți, calorii și etichete. Micii cititori pot învăța să devină “detectivi de etichetă”, își pot forma “obiceiuri bune de mâncat”, vor ști ce înseamnă farfuria ideală și vor învăța să aprecieze mâncarea prin gustul bun și beneficiile pe care le poate aduce organismului.

Dr. Mihaela Bilic a mai publicat la Curtea Veche Publsihing volumele “Trăiesc, deci mă abțin”, “Sănătatea are gust”, “Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit” și “Tocăniță pentru suflet”, volume care îndeamnă la un stil de viață sănătos.

Volumul “ABC de nutriție” este disponbil în librăriile din toată țara și în magazinul online www.curteaveche.ro.

Comunicat Editura Curtea Veche Publishing
Credit Foto: Marius Baragan

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
recomandări

Recomandările zilei - 13 iulie 2016

Next Article
Fabuloasa poveste a lui Joshua Perle

Fabuloasa poveste a lui Joshua Perle, de Timothee De Fombelle

Related Posts

Total
0
Share