fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Mircea Cartarescu si Lucian Boia la Targul International de Carte de la Sofia

Cea de-a 42-a editie a Targului International de Carte de la Sofia incepe astazi, 10 decembrie, la Palatul National al Culturii, Romania fiind invitat de onoare.

Timp de sase zile salonul anual de carte de la Sofia, considerat unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Bulgaria, va fi gazda a numeroase dezbateri, lansari de carte, intalniri cu scriitori romani organizate de Ministerul Culturii.

jurnal-balcicMircea Cartarescu si Lucian Boia sunt autorii Humanitas prezenti la targul de carte de la Sofia ale caror lucrari pot fi citite in limba bulgara, Nostalgia in traducerea lui Ivan Stankov (Editura Faber-Print) si bestsellerul 2014, spectaculosul volum despre Balcic al istoricului Lucian Boia, aparut zilele trecute in traducerea lui Stilyan Deyanov (coeditie Editura Humanitas si Editura Critique & Humanism).

Vineri, 12 decembrie, ora 17.30 – lansarea editiei in limba bulgara a volumului Balcic. Micul paradis al Romaniei mari de Lucian Boia; la eveniment vor participa, alaturi de autor, profesorul Ivan Biliarski si traducatorul Stilyan Deyanov.

Sambata, 13 decembrie, ora 17.30 – conferinta „Mircea Cartarescu in dialog cu Ivan Stankov“, un eveniment moderat de Marius Chivu.

Comunicat de presa Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un eBook Reader special: noul Kindle PaperWhite

Next Article

Carti cu Libertatea: "Dolores Claiborne" de Stephen King

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share