fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Misterioasa dispariție a lui Billy Cataramă, de Sally Gardner

Misterioasa dispariție a lui Billy Cataramă

Astăzi fac recenzie la Misterioasa Dispariție a lui Billy Cataramă de Sally Gardner. Cartea este al treilea volum din seria Aripi&CO. De data aceasta, trei lucruri rele se întâmplă: Un diamant scump este furat; Billy Cataramă, un uriaș cântăreț (la propriu ;)) este declarat dispărut și un omor al unui artist în sala de dans „Ploaie de Stele”.

Aripi & CO investighează cazul lui Billy Cataramă. Între timp, la sala de dans este acuzat de crimă un muzician de acolo, Morris Filipwinkle, despre care Emily este convinsă că este complet nevinovat. În privința cazului cu diamantul, lucrurile stau și mai rău. Două bătrânele sunt văzute pe cameră luând diamantul. Dar ele nu-s găsite.

Aparent, cazurile n-au nicio legătură. Jaful a fost în Londra, crima si dispariția lui Billy Cataramă au fost în orașul în care magazinul Aripi & Co se mutase, Băltac pe lac. Citește pentru a afla ce au toate acestea de-a face cu unicul client al hotelului „Sirena”, Clipici Dâmbochios. Nu-i că pare cam încurcată povestea? Cam este, dar la final totul se va lămuri. Te-am făcut curios? Ia-ți cartea si citește-o pentru a afla făptașul. Și gândește-te că Misterioasa dispariție a lui Billy Cataramă este doar una dintre cărțile pe care Sally Gardner le-a scris. Merită să le citești și pe celelalte.

Misterioasa dispariție a lui Billy Cataramă, de Sally Gardner, se găsește cu reducere la Elefant, eMAG sau Libris.


Alte cărți scrise de Sally Gardner

OperaȚiunea Iepurașul

operatiunea-iepurasulE înfiată, dar nu o duce prea bine în familia ei adoptivă: trebuie să aibă grijă de cele trei fetițe ale familiei Dashwood, să spele, să calce și să dea cu aspiratorul. Până într-o zi, când îi întâlnește pe ciudații ei vecini: domnișoara Firu și motanul Deranj. Prin ei, Emily intră în legătură cu agenția de detectivi a zânelor și descoperă că rolul ei în operațiunea în care sunt implicați detectivul Flagrant Ignatius Savorini, vrâjitoarea Harpella, dar și niște aripi, chei mergătoare și o mulțime de iepurași roz nu e tocmai neînsemnat. Râmâneți pe fir pentru amănunte.

Cumpără cartea cu reducere


În coadă de pește

in-coada-de-pesteLa agenția zânelor-detectiv e dezamăgire mare: sunt cinci luni de când Emily Vole și prietenii ei au deschis Aripi & Co și nu au niciun caz de rezolvat.
Însă când Sir Walter Cross e găsit mort în circumstanțe suspecte, alta e mâncarea de pește! Cazul ajunge pe mâinile lor. Imediat, detectivii află că domnul Rollo, croitorul, și-a pierdut în mod misterios toată averea, iar planurile de nuntă ale lui Pan Smith s-au năruit fix în ajun.

Cumpără cartea cu reducere


Cele trei fețe ale lunii

cele-trei-fete-ale-luniiStandish trăiește cu bunicul lui în “Zona“, într-o țară imaginară în care violența, tortura, înfometarea și sclavia sunt la ordinea zilei. În acest regim dictatorial totul este controlat, propaganda este triumfătoare, oamenii sunt încurajați să vorbească în șoaptă. Din când în când, familii întregi dispar și nimic nu este ceea ce pare.

Cumpără cartea cu reducere


 

Matei Cercel
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei - 11 august 2016

Next Article
Mai ciudat decât ne putem imagina

Mai ciudat decât ne putem imagina, de John Higgs

Related Posts
la Curtea lui Urmuz
Citește mai mult

Alte „vederi” de la Curtea lui Urmuz

În continuarea  seriilor publicistice Vedere din Dealul Olarilor  (cu totul, 3 volume, apărute la editura bucureșteană  Ars Docendi,…
Lykantropie
Citește mai mult

Lykantropie și Poezie

Trăind în zona boreală, cu stepe și păduri întinse, strămoșii noștri au avut ca dușman natural lupul, animal…

Total
0
Share