fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Neil Gaiman. Un titlu asteptat de 8 ani. Lansare internationala!

După 8 ani de la ultimul său roman pentru publicul adult, Neil Gaiman semnează cartea eveniment a anului 2013 pentru lumea F&SF, Oceanul de la capătul aleii.

Data de 18 iunie consemnează lansarea internaţională – atât în Statele Unite ale Americii, cât şi în Marea Britanie – a ultimului volum al autorului britanic. Chiar înainte de lansare, romanul este deja un bestseller internaţional, precomandat în milioane de exemplare şi achiziţionat de casa de producţie Focus Features.

Vă aşteptăm marţi, 18 iunie, de la ora 19:00, la Librăria Bastilia din Bucureşti să celebrăm lansarea ediţiei în limba română a cărţii Oceanul de la capăpătul aleii, de Neil Gaiman. Romanul este prima apariție din Seria de autor Gaiman a editurii.

Evenimentul va fi moderat de coordonatorul seriilor F&SF de la Editura Paladin, Michael Haulică.
Invitaţi: Simona Kessler (agent literar) și Bogdan Alexandru Stănescu (scriitor, critic, editor).

Oceanul de la capătul aleii începe cu o sinucidere. Coincidență sau nu, acest fapt declanșează revenirea la viață a unei ființe dintr-o altă lume, o întruchipare a răului, care pune stăpânire pe familia puștiului de șapte ani. În ajutorul familiei intervin cele trei locatare de la ferma Hempstock. Cea mai în vîrstă spune că își aminteșete de Big Bang, cea mai tînără pretinde că iazul de la capătul aleii este un ocean. Și toate vorbesc cea dintâi limbă, limba creației, în care orice spui devine real.

Neil Gaiman ne spune, cu același har de povestitor cu care ne-a obișnuit, o poveste despre fantasmele copilăriei, despre realitatea paralelă a copilăriei, despre adulții care nu sunt adulți decât pe dinafară, despre eternitatea copilăriei.
Un roman pe care toți fanii autorului britanic l-au așteptat timp de opt ani.

Comunicat de presa Editura Paladin

l-gaiman-re-724x1024

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutati editoriale la Paralela 45

Next Article

Castigi 500 de lei si un pachet de carti la concursul de afise in Campania "Te asteptam in librarie"

Related Posts

Total
0
Share