fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nemira lanseaza cartea „Richter 8.9” de Andrei Calaras

Sâmbătă, 1 iunie, la ora 16.00, Andrei Călăraş lansează volumul Richter 8.9 în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest. Autorul, împreună cu invitaţii săi, Odilia Roşianu, Cătălin Badea Gheracostea şi Ciprian Măceşaru, îi aşteaptă pe cititori să participe la evenimentul de lansare ce va avea loc la standul Nemira.

Cumpara cartea de aici

Volumul Richter 8.9 este o dovadă de împletire armonioasă între suspans şi fragilitatea trăirilor interioare, descrieri şi umor, introspecţie şi dialoguri spumoase. De la prima pagină până la ultima, Richter 8.9 îi ţine pe cititori într-o continuă alertă. Personajul Alexandru Don din carte nu mai poate picta decât în culorile depresiei, ale iubirii pierdute, ale beției și ratării. Însă, pe neașteptate, intră într-un carusel de neînțeles al groazei și minciunii, ce-l poate antrena spre o cumplită descoperire sau o inevitabilă distrugere. Istoria își arată o față necunoscută, amenințătoare ce nu lasă niciun drept la replică.

richter

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noua aparitie la Editura Vremea - "Din Bucurestii trasurilor cu cai", de Paul Emil Miclescu

Next Article

Curtea Veche Publishing lanseaza „Aventurile lui Riki”

Related Posts

Total
0
Share