fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nemira lansează Serile Nautilus, un eveniment pentru iubitorii cărților SF

Serile Nautilus

Din 20 martie, Nemira ne invită la Serile Nautilus – evenimente lunare dedicate iubitorilor de science fiction & fantasy la care participă via skype scriitori publicați în colecția Nautilus. Ana Nicolau, coordonatorul colecției, va fi moderatorul evenimentelor.

Prima întâlnire este cu scriitorul Ernest Cline, autorul romanelor Ready Player One și Armada.

Accesul la evenimentul Serile Nautilus este GRATUIT şi se face în baza unei REZERVĂRI pe Eventbook.

Cartea perfectă pentru geeks și iubitori de science fiction, romanul de debut al lui Ernest Cline, Ready Player One cuprinde referinţe la jocuri precum Everquest sau World of Warcraft, dar şi la filme şi seriale cult, printre care Star Trek, Back to the Future şi Star Wars. Cartea a avut un mare succes și va avea parte de o ecranizare marca Steven Spielberg, în 2018, cu un scenariu scris de autor. Armada, cel de-al doilea roman al lui Cline, păstrează aceeași notă de cultură pop, dar adaugă la poveste un atac extraterestru iminent.

Ernest Cline s-a născut în Ohio pe 29 martie 1972. Romancier, scenarist și performer, s-a dedicat artei încă din copilărie, a participat la numeroase concursuri și la multe proiecte. Ready Player One, romanul său de debut, a apărut în anul 2010 în America, iar Warner Bros a achiziționat drepturile de adaptare pentru marele ecran, Ernest Cline urmând sa scrie scenariul. Armada, continuarea primei sale cărți, a apărut în anul 2015 la aceeași editură americană, drepturile de ecranizare fiind cumpărate de Universal Pictures.

Save

bogdan
Total
2
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
De-a v-ați ascunselea

Recenzie la cartea De-a v-ați ascunselea, de Ian Rankin

Next Article
Campionatul poveștilor

Campionatul poveștilor cu Gregor Pământeanul

Related Posts

Total
2
Share