fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nemira ne da intalnire cu autorul francez Philippe Forest

Miercuri, 29 mai, începând cu ora 18:30, cititorii sunt aşteptaţi să participe la întâlnirea specială care va avea loc la librăria franceză Kyralina unde îl pot cunoaşte pe romancierul francez Philippe Forest. Alături de acesta vor fi şi cele două invitate de excepţie Ana Antonescu, editor şi traducător, precum şi Georgeta Cristian, traducătorul celui mai recent roman în curs de apariţie la Editura Nemira – Le siècle des nuages.

Philippe Forest, autorul francez care a publicat în România volumele Sarinagara (Editura Nemira, 2006) şi Iubirea din nou (Editura Nemira, 2008), vine în România cu ocazia Salonului Internaţional de carte Bookfest, la invitaţia Institului Francez din România. Autorul este unul dintre cei mai importanţi romancieri şi eseişti francezi, obţinând de-a lungul timpului mai multe premii ca formă de recunoaştere pentru talentul său literar (Prix Femina pentru debut pentru L’enfant eternel şi Prix Decembre pentru cel mai bun roman al anului 2004 Sarinagara.)

philippe_forest

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

45% reducere la un trio de exceptie

Next Article

Numarul de iunie al revistei Unica vine cu o lotiune de plaja Cosmetic Plant

Related Posts

Total
0
Share