fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Netflix adaptează Un veac de singurătate de Gabriel García Márquez

Un veac de singurătate

Netflix adaptează „Un veac de singurătate.  Romanul de referință al lui Gabriel García Márquez, „Un veac de singurătate”, va fi adaptat de Netflix, la mai bine de 50 de ani de când cartea care a făcut înconjurul lumii vedea lumina tiparului. Povestea va fi adaptată în premieră absolută. (NY Times)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Apel pentru diversitate în literatură. De Ziua Mondială a Cărții, cîștigătoarea Premiului Oscar Rachel Shenton și autoarea romanului „The Gruffalo”, Julia Donaldson, au făcut un apel pentru mai multă diversitate în literatură și pentru o prezență mai pregnantă a persoanelor cu dizabilități în cărțile pentru copii. (The Guardian)

Thoreau. A life”, de Laura Dassow. Inima Cosmosului. Întotdeauna a fost ceva ciudat la Thoreau, o neîmblânzită, neîncetată, puternică dorință de a pătrunde în inima Cosmosului. Chiar și în mijlocul conversațiilor celor mai strălucite își păzea solitudinea necesară creației. (Publishers weekly)

Before She Knew Him”, de Peter Swanson. Vecinul criminal. Cea de-a cincea carte a lui Swanson este o nouă dovadă de ridicare a celor mai banale scene domestice la scara unor drame sinister, cu o tușă de gotic, pline de tensiune și aflate sub spetrul unor amenințări care transform poveștile autorului în thrillere ce dau dependență. O tânără ajunge să creadă cu tărie că vecinul său este un criminal. (lep.co.uk)

Citește zi de zi recomandările noastre.

The Department Of Sensitive Crimes”, de Alexander McCall Smith. Un câine care citește pe buze. Personajele scandinave au un ritm al lor foarte special. Detectivul Ulf Varg intră în scenă alături de Harry Hole, un alcoholic fără leac, de Saga Norén, bolnavă grav de Wallender cel cu memoria tot mai stinsă, care are un câine surd dar capabil să… citească pe buze. (Scotsman)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
The One

The One, de John Marrs, „adjudecat” de Netflix

Next Article
BOOKS50

Books50 este activ! Minim 50% la peste 40.000 de cărți!

Related Posts

Total
0
Share