fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noaptea cărților deschise pe 23 aprilie, în Parcul Tineretului

Noaptea cărților deschise

Pe 23 aprilie, în lumea întreagă se sărbătorește Ziua Mondială a Cărții. În România, Editura Litera organizează de patru ani cea mai importantă campanie dedicată sărbătorii lecturii, Noaptea Cărților Deschise.

Evenimentul este un bun prilej prin care Litera se intalnese cu iubitorii de carte, într-un cadru prietenesc, pentru a marca simbolic un eveniment dedicat uneia dintre celei mai importante invenții ale omenirii, CARTEA.

Noapea cărților deschise – un adevărat manifest pro-cultură ale cărui ecouri au depășit granițele țării, dar și o realizare importantă pentru România, țară pe care statisticile europene o plasează la coada listei la capitolul obișnuințelor de lectură.

Dacă vrei să-ți anunți participarea o poți face în pagina evenimentului creat pe Facebook. Click aici

Nu rata, așadar, o nouă sărbătoare a culturii marca Noaptea Cărților Deschise și participă la cel mai mare eveniment anual dedicat cărții!

Și la ediția din acest an Editura Litera te așteaptă cu mii de cărți oferite cadou, cu un spectacol de statui vivante întruchipate de actori ai scenelor de teatru bucureștene și, la căderea serii, o proiecție de film în aer liber.

bogdan
Total
0
Shares
3 comments
  1. Da, o sa-mi iau copilul de mana si o sa-i zic: “Hai cu mine, e la o aruncatura de bat” :) Ar trebui sa faceti asa ceva si in alte orase mari. Da, am pretentia ca totusi Brasovul e un oras mare :) Oricum, ma bucur pentru voi. In noaptea aia o sa visez doar carti :)

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
În gaură

Lansare de carte: În gaură, de Arthur Suciu

Next Article
cărți litera

Reduceri de până la 62% la toate cărțile Litera + transport gratuit (doar azi, 14 aprilie 2016)

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share