fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutati pe Strada Fictiunii: “Timpul iubirilor perfecte”, de Tiago Rebelo (Editura Allfa)

timpul-iubirilor-perfecteTiago Rebelo povesteşte aventurile unui ofiţer portughez (aparent, un strămoş al autorului) în coloniile din Africa, în anii tumultuoşi care au urmat după Ultimatumul britanic, o epocă în care Coroana portugheză se confrunta cu foarte mari dificultăţi militare, sociale şi politice, atât în regat cât şi în colonii.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=b5c6c7de8″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Tiago Rebelo construieşte în “Timpul iubirilor perfecte” un univers livresc în care ficţiunea şi realitatea istorică, fantezia şi munca de cercetare, povestea de dragoste şi romanul istoric de aventuri sunt împletite cu măiestrie, ingeniozitate şi mult talent.

“Timpul iubirilor perfecte” face parte din colecţia Strada Ficţiunii, secţiunea Bestseller, apărută la Editura ALLFA (parte a Grupului Editorial ALL).

Mai multe despre carte, pe blogul Editurii ALL

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Evenimentele acestei luni in libraria St. O. Iosif Brasov

Next Article

Atelier de scenaristica alaturi de Cecilia Stefanescu si Cristi Puiu

Related Posts

Total
0
Share