fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O noua lansare de carte la Editura Humanitas: “Invaziile inimii” de James Meek

Miercuri, 15 Octombrie, de la ora 19:00, Libraria Humanitas de la Cismigiu gazduieste lansarea cartii “Invaziile inimii” de James Meek aparuta in colectia “Raftul Denisei”.

Evenimentul va fi moderat de Denisa Comanescu alaturi de invitatii sai Alexandra Olivotto, Silvia Dumitrache, Carmen Toader si Andreea Rasuceanu.

Cartea o poti cumpara si online, cu reducere, de aici.

Scriitorul britanic James Meek este autorul bestsellerului internaţional multipremiat “Un gest de iubire”. Cel mai recent roman al său, “Invaziile inimii”, finalist la Costa Novel of the Year Award 2012, este tradus în peste douăzeci de ţări.
Ritchie Shepherd, un fost star rock şi producător de succes al unui show pentru tineri, are o aventură cu o adolescentă. Din acest moment, întregul eşafodaj al vieţii sale începe să se năruie. Sora sa, Bec, cercetătoare pasionată, descoperă un vaccin-minune ajungând celebră peste noapte. O nouă serie de evenimente neaşteptate le zdruncină însă existenţa amândurora şi un carusel nebunesc de minciuni, trădări şi răzbunări se porneşte, dinamitând iremediabil armonia familiei Shepherd. Romanul, comparat cu scrierile lui Jonathan Franzen sau Jeffrey Eugenides, este o poveste, intensă şi perfect articulată, despre familie şi rolul pe care-l are aceasta în societatea de azi, despre dorinţele, speranţele şi dezamăgirile fiinţei contemporane.

„Romanul te acaparează total, asemenea prozei anterioare a lui James Meek, dar ceea ce aduce nou în ficţiunea actuală este viziunea, desfăşurată pe nenumărate paliere, asupra responsabilităţii sociale şi personale. Cred că îl putem numi un thriller moral. Oricum l-am numi, mi-a făcut o impresie extraordinară.“ – Philip Pullman

james-meek-eveniment

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: o saptamana in care traim periculos. Top 10 romane politiste

Next Article

Pana la 50% reducere la cartile din Colectia "Raftul Denisei"

Related Posts

Total
0
Share