fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O poveste simpla, plina de candoare şi umor

seinfeld si tumoarea„Eu, Seinfeld şi tumoarea. Cum am supravieţuit Apocalipsei”, romanul de debut al lui Adrian Novac, editor la publicaţia online HotNews.ro, a apărut simultan în România şi Statele Unite. Cartea este povestea simplă, plină de candoare şi umor a unui tânăr diagnosticat cu tumoare care se luptă să supravieţuiască nu doar Sfârşitului Lumii, ci şi unui sistem medical complet defect.

Viaţa unui om obişnuit – autorul mărturiseşte ca volumul e descrierea aproape fidelă a propriei sale epopeei medicale – se schimbă peste noapte după ce trage lozul necâştigător la loteria vieţii, iar experienţele pe care le traversează sunt urmărite într-un stil alert, sincer şi cu o ironie fină.

Tânărul scriitor Adrian Novac, născut şi crescut în Transilvania, afirmă că Adrian Novac n-a modificat prea mult experienţele trăite de personajul principal în anul în care lumea trebuia să se sfârşească. Cele mai multe din întâmplările descrise pot fi considerate adevărate, iar personajele ce populează volumul sunt majoritatea vii şi cât se poate de reale”.

„Eu, Seinfeld şi tumoarea. Cum am supravieţuit Apocalipsei” este disponibilă pe kdo.ro, în timp ce versiunea în limba engleză a cărţii – publicată în Statele Unite poate fi achiziţionată de pe Amazon.com, Amazon.co.uk, Barnes&Noble, Black Rose Writing, Books-a-Million, Espresso Book Machine.

Roxana Ichim

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

„Negru si Rosu”, in viziunea lui Ioan T. Morar

Next Article

Intalnire cu poeta Ioana Ieronim la Libraria Bastilia

Related Posts

Total
0
Share