fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Ora de educatie teatrala” continua

ora-de-educatie -teatrala_bigRadio România Cultural organizează bilunar, pentru elevii din două licee bucureştene, câte două ore de educaţie teatrală care au ca scop o mai bună comunicare verbală, folosirea unui dialog clar şi a unei exprimări coerente.

Proiectul „Ora de educaţie teatrală”, un program de educaţie nonformală marca Radio România Cultural, iniţiat în luna februarie a acestui an, continuă joi, 13 martie, de la ora 15, la Mediateca Bucureştiului. Cei 11 liceeni rămaşi în program primesc cunoştinte noi despre sensul şi înţelesul cuvintelor, despre frumuseţea limbii române regăsită în înregistrările realizate de Redacţia Teatru-Emisiuni Scenarizate şi Postul Radio România Cultural.

În luna martie, Mirela Nicolae şi Mihai Lungeanu le propun elevilor să-şi creeze personaje şi poveşti pornind de la texte alese de ei înşişi. Evoluţia şi impresiile elevilor de la cea de-a trei întâlnire vor fi preluate şi difuzate în emisiunea Alternative, de luni, 18 martie.

Radio România Cultural va produce un CD audio cu durata de 30 de minute în care elevii vor citi textele selectate şi prelucrate pe parcursul programului. Productia specială a RRC va fi distribuită în câte un exemplar, cu titlu gratuit, bibliotecilor şcolare din instituţiile unde învaţă elevii participanţi la proiect.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Timpul Prezent

Next Article

"Serile Bucuresti Strict Secret" de la Muzeul Taranului

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share