fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pachet special: Volumele 1, 2, 3 și 4 din «Jurnalul unui puști» de Jeff Kinney la doar 109.90 lei

Cumpără online primele patru volume din senzaționala serie «Jurnalul unui puști» de Jeff Kinney la un preț cu adevărat special!

Primul titlu din seria Jurnalul unui puști, prin care autorul american Jeff Kinney și-a făcut un senzațional debut pe piața editorială internațională, a rămas, timp de 89 de săptămâni, cea mai bine vândută carte din prestigioasa listă de literatură pentru copii a celor de la The New York Times. Doar doi autori, în afară de Kinney au avut, într-un an, mai mult de un titlu în lista celor mai bine vândute 25 de cărți ale cotidianului american: Barack Obama și Stephanie Meyer.

Peste 11 milioane de exemplare ale aventurilor în benzi desenate prin care trece protagonistul Gregory “Greg” Heffley circulă acum în bibliotecile copiilor din toată lumea.


Jeff Kiney - Jurnalul unui pustiÎn primul volum al seriei care a făcut ravagii în rândurile pieței editoriale pentru copii, protagonistul, Greg Heffley, elev de școală generală, are de înfruntat mai toate problemele specifice vârstei: popularitatea în fața colegilor, eternele fâstâciri în fața fetelor, pofta de joc mult mai mare decât pofta de lecții. Plină de umor și de poante presărate la fiecare rând, desenată impecabil și perfect potrivită universului puștilor, ediția românească a Jurnalului unui puști îi va convinge până și pe cei mai leneși copii că lectura nu este deloc o activitate plictisitoare.

Jeff Kiney - Jurnalul unui pustiCel de-al doilea volum al seriei care i-a cucerit pe puștii din toată lumea revine cu și mai multe aventuri, poante și desene, garantând că nici cei mai reticenți cititori nu-l vor lăsa din mână.
«Rodrick e cel mai tare» duce mai departe aventurile lui Greg și ale fratelui său Rodrick. Proaspăt întors din vacanța de vară, îndrăgitul personaj Greg ascunde un secret a cărui dezvaluire i-ar pune în pericol reputația în rândurile colegilor și, mai ales, colegelor de școală. Singurul care cunoaște acest secret este fratele său, liderul formației Skutek Plyn, care nu scapă nicio ocazie pentru a-l șantaja. Fiecare pagină este, după cum ne-a obișnuit deja primul volum, plin de poante și de situații amuzante, pe care însă umorul și inteligența lui Greg le rezolvă fără doar și poate. La sfârșitul acestui roman în benzi desenate nu veți afla doar cine a fost marele câștigător al Concursului de Talente de la școala unde învață Greg și de ce Rodrick e cel mai tare, ci și multe alte trucuri care transformă viața de elev într-o aventură cât se poate de palpitantă.

Jeff Kiney - Jurnalul unui pustiDin cel de-al treilea volum al seriei care i-a cucerit pe puștii din toată lumea vom afla că Greg Heffley nu se va schimba niciodată. Însă cineva ar trebui să-i explice asta tatălui lui Greg. Vedeți voi, Frank Heffley vrea ca fiul lui să fie un dur și tocmai de aceea îl înrolează în echipe de sport și în alte activități „bărbătești“. Desigur, Greg poate să se sustragă cu ușurință acestor eforturi. Dar când tatal său îl amenință cu înscrierea la academia militară, Greg își dă seama că trebuie să se pună pe treabă sau… pe armată.

Jeff Kiney - Jurnalul unui pustiVolumul patru își desfășoară acțiunea în vacanța de vară – vremea e perfectă și toți puștii au ieșit afară la joacă. Unde să fie oare Greg Heffley? În casă, cu jaluzelele trase, distrându-se cu jocuri video. După cum spune el însuși, Greg este genul de copil căruia îi place să stea mai mult în casă, așa că acum are ocazia să-și petreacă vacanța perfectă: fără reguli, fără responsabilități. Mama lui are însă o cu totul altă părere despre vacanța ideală și planifică o mulțime de activități în aer liber și de ieșiri – în familie”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
dictionare si enciclopedii

Reduceri de 50% pentru zeci de dicționare și enciclopedii

Next Article
Muzzy

Colecția Muzzy - 30 volume, la doar 99 lei (preț redus cu 83%)

Related Posts

Total
0
Share