fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

A aparut “Jurnalul unui pusti 9. La drum lung”, de Jeff Kinney

jurnalul-unui-pusti-9-la-drum-lungAmatorii seriei Jurnalul unui pusti nu ar trebui sa rateze si cel de-al 9-lea volum al colectiei. Acesta a aparut la Editura Arthur, in ultimele zile ale anului trecut. Jeff Kinney continua in “Jurnalul unui pusti 9. La drum lung” povestea care i-a adus atat de mare succes cu noi patanii descrise savuros. Cartea are 224 de pagini, un pret bun, dar si o reducere daca alegeti sa o cumparati de aici.

Despre carte:

Familia Heffley pleaca intr-o excursie cu masina, ca sa se distreze si sa petreaca timp impreuna. Calatoria incepe promitator, insa pe parcurs apar tot felul de surprize. Pescarusi trasniti, un mic accident de masina, un porc fugar – nimic din toate astea nu e tocmai ceea ce Greg ar numi „distractie“. Dar pana si cea mai catastrofala excursie se poate transforma intr-o aventura – una pe care nu o vor uita prea curand.

Toata colectia Jurnalul unui pusti o gasiti aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

30% reducere la seria "Jurnalul meu haios" de Jim Benton (5 carti)

Next Article

"Inocentul". Un roman de Ioan Usca. Capitolul I

Related Posts

Total
0
Share