fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

„Paris, Mon Amour” si „Cocoselul neascultator”, pe scenele ploiestene

cocoselul_neascultatorTeatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” va susţine marţi, 19 Martie, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, din Ploieşti, două spectacole din repertoriul stagiunii 2012-2013: opereta pentru copii „Cocoşelul neascultător” – ora 09.00 şi ora 11.00, şi colajul de şansonete „Paris, Mon Amour” – ora 19.00. Cele trei reprezentaţii se înscriu în programul turneului naţional demarat de Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” în septembrie 2012, care va include în următoarea perioadă oraşele Brăila, Râmnicu Vâlcea şi Constanţa.

„Paris, Mon Amour” este un spectacol colaj, care are la bază cele mai cunoscute şansonete franţuzeşti. Spectatorii vor putea vedea şi asculta celebrele piese ale lui Edith Piaf sau Joe, interpretate de soliştii Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, cu acompaniamentul orchestrei şi al ansamblului de balet.

„Cocoşelul neascultător” este una dintre cele mai cunoscute poveşti muzicale pentru copii, jucată cu succes de aproape 50 de ani, în nenumărate ţări din Europa şi din lume. Spectacolul este o poveste despre lupta între bine şi rău şi despre forţa faptelor bune, ilustrată de aventurile celor trei buni prieteni – Cocoşelul, Ursuleţul şi Motănelul.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Expozitie de fotografie la Libraria Predania: despre "Monahismul ortodox"

Next Article

Caravana GAUDEAMUS, din nou la drum

Related Posts

Total
0
Share