fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pascal Bruckner, in dialog cu cititorii

Pascal_BrucknerScriitorul francez Pascal Bruckner se va întâlni cu cititorii, pentru un dialog incitant, pe 4 aprilie, la librăria Cărtureşti Verona, din Capitală, cu ocazia lansării celui mai recent roman al său, „Casa Îngerilor“, primul pe care acesta l-a scris după aproape 7 ani, potrivit unui comunicat.

În „Casa Îngerilor”, roman apărut la Editura Trei, Pascal Bruckner reflectează asupra decăderii umane şi a contrastului izbitor dintre viaţa “civilizată” şi cei aflaţi pe treapta cea mai de jos a ierarhiei sociale. Oare cerşetorii sunt reversul fatal al societăţii ultraigienizate?

“Casa Îngerilor” este o comedie satirică ce poartă cititorul într-o călătorie înfiorătoare şi fascinantă prin tenebrele Parisului. Parisul nu înseamnă numai clădiri impozante, magazine de lux şi vitrine strălucitoare. Parisul înseamnă şi oameni fără adăpost, cocioabe din carton, mizerie şi suferinţă. “Celalalt Paris” este un oraş murdar, departe de capitala pudrată şi lustruită – imaginea stilizată ce le este oferită turiştilor.

Alături de Pascal Bruckner, pe 4 aprilie, la librăria Cărtureşti-Verona vor fi prezenţi, începând cu ora 18.00, criticul literar Simona Sora, jurnalistul Luca Niculescu şi directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Mărculescu.

Născut la Paris în 1948, Pascal Bruckner este un celebru romancier şi eseist francez. Pascal Bruckner a vizitat România în noiembie 2012, la Târgul de Carte Gaudeamus, şi în 2011, când a relansat la Bucureşti volumul “Luni de fiere”, inaugurând atunci o nouă serie de cărţi la editura Trei.

Vezi aici mai multe carti scrise de Pascal Bruckner

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Platforma pentru manuale digitale - "Lectia verde - Creeaza-ti mediul!"

Next Article

"Legendele Dacilor - Personaje" - mistere si povesti ilustrate

Related Posts

Total
0
Share