fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pe strada Jamaica, de Samantha Young (Editura Trei)

Pe strada Jamaica – in spatele unei poveşti de dragoste stă omniprezenta insecuritate a unei femei. Va putea să şi-o depăşească pentru a „trăi puţin”? Asta încercăm să descoperim în spatele istoriei dintre tinerii Olivia şi Nate.

Pe strada Jamaica – noutate in Colectia Eroscop

Nesigură în preajma bărbaţilor, deşi este o femeie atrăgătoare; fermecătoare şi confortabilă în relaţiile cu bărbaţii şi parcă niciodată mai în largul ei decât alătui de Nate Sawyer, prieten al unui bun prieten cu care tânăra „diseacă” filme văzute împreună, râde, joacă jocuri care doar aparent sunt inocente, întrucât femeia este atrasă de bărbatul de lângă ea. Insecuritatea îşi arată faţa: Olivia nu se va schimba şi nu poate trece de prietenie, ca să nu strice o relaţie frumoasă.

Momentul de „fractură” se petrece în clipa în care mărturiseşte că nu a făcut dragoste de şapte ani. Disecând povestea proprie în Pe strada Jamaica, îl lasă pe Nate să observe că la mijloc sunt teama, nesiguranţa, prudenţa excesivă. Prietenul din el îi sare în ajutor şi de aici începe un adevărat drum de câştigare a încrederii în propria persoană. Chiar dacă nu pare, este unul dintre cele mai importante câştiguri în viaţa cuiva. Femeia îl roagă apoi pe Nate s-o introducă în tainele lumii amoroase fizice, adică s-o antreneze din postura de prieten intim… pentru a cuceri un alt bărbat. Nate ezită, pentru că ştie cât de uşor poţi dezvolta sentimente pornind de la o relaţie sexuală. Chiar dacă Olivia îl asigură că asta nu se va întâmpla, ştie el mai bine…

Dinamica volumului Pe strada Jamaica accelerează, emoţiile intră în scenă, fiecare lecţie de sex adâncind dragostea pe care niciunul nu o recunoaşte „oficial”. La un moment dat, Nate pune capăt jocului devenit periculos pentru cele două inimi sensibile. De ce? se întreabă Olivia care îi reaminteşte că doarme la ea acasă de multe ori, că nu s-a întâlnit cu nicio femeie de când au început lungul drum al regăsirii siguranţei (ei) şi că, de fapt, deja au o relaţie.

Se despart? Reînnoadă prietenia? Devin un cuplu de succes? Acestea sunt întrebările…

Cumpara Pe strada Jamaica, de Samantha Young de la Elefant sau Libris

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Luna şi doi bani jumate, de W. Somerset Maugham

Next Article

"Magie furata" de Mary Jo Putney, impreuna cu Libertatea pentru femei

Related Posts

Total
0
Share