fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Poker cu rechinul, de Daria Dontova

poker cu rechinulIn Poker cu rechinul ne reintalnim cu simpatica Evlampia Romanova cu care am facut cunostinta in romanul Manichiura pentru mort. Dotata cu un fler innascut pentru rezolvarea misterelor si mare amatoare de romane politiste aceasta se va implica intr-o alta investigatie pe cont propriu care pare de nerezolvat.

Dupa toate aventurile petrecute in romanul “Manichiura pentru mort” (daca nu ai citit cartea gasesti o recenzie aici), Evlampia divorteaza de sotul adulter si ramane sa locuiasca alaturi de Katia si galagioasa ei familie.

Totul pare sa revina la normal insa misterele se tin scai de Evlampia. In toiul noptii primeste un telefon de la o femeie care crezand ca vorbeste cu altcineva ii spune ca cineva o va ucide. Coincidenta face ca femeia sa locuiasca in blocul vecin iar eroina noastra decide sa se duca sa vada despre ce este vorba. Cand ajunge si vede ca femeia se simte rau cheama salvarea insa este prea tarziu pentru a fi salvata.

Evlampia decide sa se intoarca acasa dar nu singura ci cu motanul gasit in apartamentul femeii care o surprinde cu inteligenta sa.

Intoarsa acasa, Katia ii face o propunere pe care ii vine greu sa o refuze. Aceasta ii propune sa devina detectiv si sa investigheze dispartia sotiei unuia dintre pacientii sai. Acesta nu doreste sa afle decat daca este bine si remuneratia nu este una de ignorat. Tinand cont de aceste lucruri si de faptul ca parea a fi un caz simplu, Evlampia se angajeaza sa il rezolve. Insa lucrurile sunt mai complicate decat par. Pe masura ce investigheaza, Evlampia afla ca Ksiusa Fedina, persoana pe care o cauta, este de fapt Tatiana Mitepas acestea facand schimb de identitate. Ce legatura poate exista intre Ksiusa Fedina o studenta saraca si Tatiana Mitenpas o fata bogata care sufera de mitomanie? Cum va fi legata moartea femeii care a sunat-o noaptea pe Evlampia de acest caz?

Incercand sa afle asta Evlampia se pune in pericol dar este ajutata ca si in prima carte de prietenul sau maiorul Kostin si incurcatul caz isi gaseste rezolvare.

Poker cu rechinul este o carte pe care o recomand cu drag tuturor celor ce le plac romanele politiste in special daca au o doza serioasa de umor. Aventurile Evlampiei vor continua in romanul Dragul meu ticalos.

Romanul Poker cu rechinul, de Daria Dontova se gaseste online, la Libris sau eMAG.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
colectia young adult

Fără limite de lectură. Până la 45% reducere la colecția Young Adult de la Nemira

Next Article

„Cartea de la ora 5”: noua emisiune prezentată de Dan C. Mihăilescu, produsă cu sprijinul eMAG

Related Posts
la Curtea lui Urmuz
Citește mai mult

Alte „vederi” de la Curtea lui Urmuz

În continuarea  seriilor publicistice Vedere din Dealul Olarilor  (cu totul, 3 volume, apărute la editura bucureșteană  Ars Docendi,…
Lykantropie
Citește mai mult

Lykantropie și Poezie

Trăind în zona boreală, cu stepe și păduri întinse, strămoșii noștri au avut ca dușman natural lupul, animal…

Total
0
Share