fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Povești de blog: HAICUSORI | Maroc – un alt univers

haicusori

31 mai 2016, orele 19.oo, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

Pe haicusori scriu despre ceea ce văd, ceea ce trăiesc și ceea ce simt. Treaba devine haioasă atunci când mi se cere să scriu despre mine. Eu sunt suma tuturor experiențelor prin care trec. Sunt o tipă jovială, aventuroasă și atât de sinceră încât, atunci când vorbesc, oamenii mă ascultă. Cel mai mult în viața asta îmi place să trăiesc. Este atât de simplu. Și am ajuns să nu îmi bat joc de timpul vieții tocmai pentru că am învățat să-l prețuiesc. Când fac asta, atunci sunt cea mai bună Sori. Atunci îmi place de mine.

După Europa, America de Sud şi SUA, am ales, de această dată, să fac un prim pas către continentul african. Prima destinaţie în acest sens a fost Marocul, unde visam să ajung deja, de câţiva ani. Îmi doream să pot vedea culorile lui, să simt gustul mâncărurilor tradiţionale şi, pentru prima oară, să iau contact cu religia musulmană. Decizia a fost luată de pe o zi pe alta, aşa cum îi şade bine unui spirit aventuros. Marocul mi s-a desluşit ca fiind un alt univers, iar pentru că mi-am acordat incă o şansă de a trăi cum îmi place, vă invit pe 31 mai, ora 19:00, la Journey Pub and More, să vă povestesc.

Rezervări la eveniment: 0752 285 286

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
seductie la prima vedere

Carti cu Libertatea: "Seductie la prima vedere" de Mia Marlowe

Next Article

Proiecția documentarului HAPPY Movie | eveniment susținut de Institutul pentru Fericire

Related Posts

Total
0
Share