fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Preselectie de scurtmetraje a programului „Romanian Short Waves-6”

vintage-film-reels-and-film-state

Asociaţia Secvenţe invită producătorii şi realizatorii de film din România la înscrierea pentru preselecţia de scurtmetraje a programului „Romanian Short Waves-6”, care va fi prezentat între 15 şi 26 mai în secţiunea „Short Film Corner” din cadrul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de la Cannes.


Fiecare companie care are experienţă în producţia de scurtmetraje şi rezultate obţinute la marile festivaluri poate propune un titlu pentru lista finală, care va fi inclus automat. Pentru filmele de şcoală şi cele ale companiilor aflate la debut se va face o selecţie de către juriu. Cei interesaţi sunt invitaţi să trimită, pâna la data de 31 martie, filmele pe DVD, însoţite de formularul de participare, ce poate fi găsit pe pagina de Facebook Romanian Short Waves 2013, la sediul Centrului Naţional al Cinematografiei din Bucureşti.

Pentru a fi incluse în preselecţie, filmele participante trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: durată maximă de 20 de minute; să fie produse după data de 1 ianuarie 2012; să fie subtitrate în limbile engleză sau franceză; un singur scurtmetraj/ regizor. Realizatorii scurtmetrajelor selecţionate trebuie să prezinte până cel târziu la data de 3 aprilie o variantă pentru upload de maxim 3 Gb, conformă cu cerinţele organizatorilor. Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes va avea loc în perioada 15 – 26 mai.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Brancusiana 2013" - omagiu unui geniu universal

Next Article

Steagurile victoriei lui Stefan impotriva lui Suleiman

Related Posts

Total
0
Share