fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Preturi speciale pentru piesa de teatru “Cenusareasa” de la Cinema Patria

Afis-Cenusareasa-18-MaiDupa succesul inregistrat de “Pinocchio”, piesa de teatru pusa in scena sambata trecuta la Cinema Patria, Teatrul Municipal Ariel din Ramnicu Valcea se intoarce cu o noua capodopera desprinsa din lumea basmelor.

Asadar, spre bucuria celor mici, “Cenusareasa”, una dintre cele mai iubite printese, vine la aceeasi locatie pentru a le povesti cat mai real posibil copiilor- spectatori momente palpitante din viata ei, asa cum au dezvaluit-o celebrii autori Fratii Grimm.

Aflata in regia lui Alin Paius, piesa de teatru va oferi acelasi joc actoricesc inegalabil care a smuls aplauze, zambete si multa admiratie si la „Pinocchio”, precum si un decor bogat care, alaturi de muzica si dans, ii va introduce pe mici iubitori de arta teatrala intr-o autentica lumea a povestilor.

Si pentru ca toti copiii ar trebui sa aiba acces la arta si cultura, organizatorii – Art Nation Media si Mercada Communication pun in vanzare doua noi categorii de locuri menite sa vina in intampinarea oricarui buget. Asadar, incepand de luni, 13 mai, puteti achizitiona bilete cu valoarea de 12.5 lei, 17.5 lei si evident cele de 25 de lei, promotia fiind valabila pana la data de desfasurare a evenimentului.

Cenusareasa_fotoGrabiti-va asadar pentru a prinde cel mai bun loc si nu ratati sansa de a o intalni pe Cenusareasa! Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru nr 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin  www.biletoo.ro, www.blt.ro.

[button target=”_self” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcauta.html%253Fcat%253Dall%2526s_query%253DCenusareasa”]Carti cu Cenusareasa[/button]

“Cenusareasa” 
Povestea frumoasei fete si a pantofului de cristal o stiti: “Undeva, la margine de-imparatie, traia o fata blanda si frumoasa, neintrecuta-n harnicie. Dar mama ei vitrega, in loc sa o iubeasca, a transformat-o-n sluga ei, neincetand s-o umileasca… Cine ar fi crezut ca tocmai ea, mica Cenusareasa, va deveni curand a printului aleasa? Povestea ei e fara-asemanare! Iar voi, copii, de vreti sa o aflati, veniti la Teatru intr-un spectacol minunat cu durata de 70 de min.

Cenusareasa_foto1Distributie: Mama vitrega – Camelia Constantin
Sora vitegra 1 – Madalina Floroaica
Sora vitegra 2 – Olimpia Deaconescu
Cenusareasa – Diana Cătănescu
Printul – Miki Paicu
Sfetnic 1 – Alex Popescu
Sfetnic 2 – Roger Codoi
Zana – Cristina Gogârlă
Cu participarea cursantilor clasei de actorie „Ariel Jr.”
Organizatori: Art Nation Media si Mercada Communication

“A fost odată ca niciodată…” O sintagmă celebră prin intermediul căreia, generaţii de copii îşi dezvoltă imaginaţia poposind în Universul măreţ al fantasticului, un tărâm al celor mai frumoase vise. În ultima perioadă, formarea şi perfecţionarea cunoştinţelor copiilor a devenit din ce în ce mai controversată. Pentru a contribui la menţinerea unui echilibru educaţional al celor mici şi pentru a-i ajuta să descopere si sa iubeasca basmul si cele mai frumoase personaje ale sale, in anul 2012, Art Nation Media si Mercada Communication au iniţiat un proiect adresat parintilor, bunicilor si in special copiilor cu vârste cuprinse între 4 – 14 ani.
Proiectul nostru pentru copii îşi propune să asigure noii generaţii o dezvoltare armonioasă a performanţei intelectuale, a personalităţii şi facilitarea relaţionării în viaţa cotidiană în spectrul emoţional şi social, prin intermediul celui mai eficient mecanism – TEATRUL.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Baby Looney Tunes Nr. 20 - carte de colorat pentru copii

Next Article

Carti pentru premii de la bookcity.ro cu 70% reducere

Related Posts

Total
0
Share