fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Primavara cu „Dakino”

dakinoScurtmetraje de ficţiune vor concura pentru Trofeul Dakino 22, iar pelicule selecţionate şi premiate la festivaluri precum Berlin, Cannes şi Toronto vor fi difuzate în avanpremieră sau în premieră în România la cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Dakino, ce are loc în perioada 3 – 7 aprilie, la Bucureşti.

Filmele din competiţie au fost selectate de criticul de film Irina-Margareta Nistor.

Secţiunea „Brilliant Docs” va prezenta în România titluri recente iar publicul va acorda prin vot premiul pentru „Cel mai bun documentar”. Dakino propune în plus proiecţii de film, sesiuni de întrebări şi răspunsuri, precum şi workshopuri adresate elevilor în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, dedicat activităţilor extracurriculare şi extraşcolare. Aceste activităţi vor avea loc atât la Centrul Cultural Casa Artelor sector 3, cât şi la Noul Cinematograf al Regizorului Român, pe 4 şi 5 aprilie.

Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Dakino este organizată de Primăria Sectorului 3, în parteneriat cu Fundaţia Dakino şi Asociaţia FAMart.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Premiile „Observator Cultural” 2013

Next Article

Femeia, celebrata la Muzeul National Cotroceni

Related Posts

Total
0
Share