fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“PRIMUL PAS” DE KLAUS IOHANNIS, lansare și sesiune de autografe la Bookfest 2015

Primul-pasSâmbătă, 23 mai, începând cu ora 15.00, în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, va avea loc lansarea volumului Primul pas semnat de Președintele României, Klaus Iohannis. Evenimentul se va desfășura la standul Curtea Veche Publishing cu participarea Președintelui României, al doamnei Iren Arsene (General Manager Curtea Veche Publishing) și a scriitorului Iulian Tănase. Lansarea va include o sesiune de autografe.

Volumul este o continuare a bestseller-ului Pas cu pas și prezintă principalele momente ale campaniei prezidențiale de anul trecut și primele zile ale mandatului de Președinte.

Primul pas nu este numai o cronică a campaniei electorale pentru Preşedinţie din toamna anului 2014, ci şi o analiză critică şi constructivă a modelelor de conduită politică manifestate în jocul electoral şi în viaţa publică în general. De asemenea, este povestea unei victorii colective şi autoportretul unui candidat care a adoptat un alt tip de discurs şi de comportament pentru a-şi transmite mesajul şi modelul proprii.

Privite retrospectiv şi din interior, evenimentele politice şi sociale care au marcat finalul anului trecut îşi dezvăluie în cartea de faţă atât mecanismele, cât şi tensiunile, aducând la lumină chipul autentic al multor politicieni români. Paginile care prezintă strategiile adversarilor din campanie alternează cu relatări pline de viaţă şi de emoţie despre întâlnirile cu oameni din întreaga ţară şi despre rolul soţiei şi al echipei de campanie într-o iniţiativă care le-a redat românilor speranţa în viitor.

Cumpara cartea de la libris – transport gratuit.

“Campania din 2014 a avut o dinamică foarte atipică şi a fost minată de câteva abuzuri şi scandaluri care au eclipsat temele demne de a fi discutate într-un astfel de interval. O privire asupra acestor bruiaje din toamna electorală a lui 2014 pune în lumină vulnerabilităţi ale legislaţiei şi tare ale comportamentului politic, general acceptate, până acum, ca parte integrantă a vechiului mod de a face politică. Cred că analizarea acestor derapaje, fie ele legislative sau de comportament, ne poate face pe toţi mai atenţi la ceea ce înseamnă valori democratice, integritate şi, nu în ultimul rând, respect pentru adversar.

Pentru toate aceste motive, dar mai ales pentru deschiderea nebănuită pe care au demonstrat-o în noiembrie 2014, cartea Primul pas le este dedicată celor peste 6 milioane de români care au crezut în acest mod nou de a face politică şi mi-au dat voturile lor.”

(Klaus Iohannis în introducerea volumului Primul pas, în pregătire la Curtea Veche Publishing)

Comunicat Editura Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Acceptare (recenzie la cartea "Condiția umană", de André Malraux)

Next Article

Evenimentele Adenium la Bookfest 2015. Urmareste zi de zi pe Bookuria.info

Related Posts

Total
0
Share